UNDERCLOUD 2015

În aceste zile se desfășoară ediția a VIII-a a Festivalului de Teatru Independent Undercloud, festival organizat cu sprijinul Ministerului Culturii. Și anul acesta, acțiunile organizatorilor sunt curajoase – așa cum este și titlul acestei desfășurări de forțe culturale – ”Festival de Teatru Independent de… Orice”. Undercloud ne demonstrează tuturor că, acolo unde este pasiune, apar și soluții pentru înfăpturirea viselor.

Poate că ați aplaudat deja spectacolul ”N(AUM)”, cu Oana Pellea și Cristina Casian, în regia Marianei Cămărășan. Poate că aveți emoții alături de artiștii care s-au înscris la secțiunea ”Concurs”, sau poate vă e dor, pur și simplu, de teatru – acum cât încă nu s-au deschis stagiunile. „Flori pentru Algernon”, în regia și interpretarea Iuliei Colan, „In Debt We Art” – prima proiecție a unui film documentar, în istoria Undercloud, „Promised Land” – concept și coregrafie: Arcadie Rusu, „Cremă de zahăr ars. Astăzi îi spunem iubire” – regie Iris Spiridon, „Sonata Kreutzer”, în regia lui Chris Simion „Jurnalul lui Adam și al Evei”, cu Dan Rădulescu și Dana Rogoz sau evenimentele din categoria „Focus Moldova” sunt doar câteva dintre ofertele culturale ale acestei ediții a Festivalului.

Undercloud, ediția a VIII-a, se desfășoară sub sigla programului european EFFE 2015-2016 – Europe for Festivals, un important certificat internațional atribuit de către Comisia Europeană și Asociația Festivalurilor din Europa.

Leave a Comment

Scroll to Top